Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zalmpizza's

Zalmpizza's

Ingrediënten

  • 10 stuks PLUS mini pizza's met tomatensaus (diepvries)
  • 10 theelepels PLUS creme fraiche
  • PLUS zalmfilet op huid (schaal 2 porties a 250 gram)
  • 100 gram gele zoete trostomaatjes (Smaakselectie van PLUS)
  • 5 gram basilicum (Biologisch PLUS in pot)
Zalmpizza's product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 10 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Garneer 10 stuks PLUS mini pizza's met tomatensaus (diepvries) met 10 theelepels PLUS creme fraiche, in blokjes gesneden PLUS zalmfilet op huid (schaal 2 porties a 250 g) en 100 gram gele zoete trostomaatjes (Smaakselectie van PLUS).
  2. 2 Bak ze in 15 min. in een voorverwarmde oven op 200 graden goudbruin en krokant. Garneer met 5 gram basilicum (Biologisch PLUS in pot).