

Zoete aardappel uit de oven met brie
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
33.52 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Zoete aardappel
2 eetlepel Olijfolie
4 eetlepel Roomboter
200 gram Brie
15 gram Walnoten
2 stuks Bosuien
5 gram Bieslook
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Wrijf de aardappels in met de olijfolie, pak in met aluminiumfolie en bak 45 minuten in de oven tot de aardappels zacht en gaar zijn.
2. Snij open en prak de binnenkant met wat zout en 1 el boter per aardappel. Snij de brie in plakken en verdeel over de aardappels. Bak nog eens 10 minuten in de oven tot de brie gesmolten is.
3. Hak intussen de walnoten fijn en snij de bosui en bieslook in ringetjes en garneer de aardappels hiermee.
Meer recepten in de categorie