
Zoete aardappelpakketje met paprika en feta
4 pers.
ca. 35 min
Hollands
Ingrediënten
4 kleine zoete aardappelen
2 zoete puntpaprika’s
1 rode ui
2 el olijfolie
2 tl gerookt paprikapoeder
2 tl gemalen komijn
2 tl gemalen koriander
200 g feta (Kolios)
1 bakje verse koriander (20 g)
bakpapier
aluminiumfolie
Bereidingswijze
Schil de zoete aardappel en snijd in flinterdunne plakjes en de puntpaprika in ringen van 5 mm. Snijd de ui in dunne ringen. Verdeel de aardappel, paprika en ui over 4 vellen bakpapier, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met paprikapoeder, komijn, koriander en zout en peper naar smaak. Verkruimel de feta erboven.
Pak de lange zijdes vast en vouw die zigzaggend helemaal dicht. Draai aan beide kanten de uiteindes, vouw ze onder het pakketje en verpak in aluminiumfolie. Rooster ze in ca. 10 min. op de BBQ gaar. Garneer met grofgehakte koriander.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
375 kcal
Vetten
20 gram
Koolhydraten
35 gram
Eiwitten
11 gram