
Zoete paasglaasjes met advocaat
Nagerecht
6 pers.
ca. 25 min
Europees
Ingrediënten
2 plakjes diepvriesbladerdeeg (ontdooid)
1 ei (losgeklopt)
0 suiker (om te bestrooien)
6 schuimkransjes (verkruimeld)
150 gram mascarpone
50 milliliter advocaat
1 eetlepel poedersuiker
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op °C. Snijd de plakjes bladerdeeg in repen en draai de repen in een spiraal. Leg ze op een bakplaat met bakpapier, bestrijk met losgeklopt ei en bestrooi met wat suiker. Bak de spiralen in de oven in circa 15 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
2. Vul intussen de bodem van 6 glaasjes met de schuimpjes of chocoladekoekjes. Klop de mascarpone los met advocaat en poedersuiker en verdeel deze crème over de kruimels. Bedruppel met nog wat advocaat en serveer met de bladerdeegspiralen.