1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zoete pasteitjes met fruit

Zoete pasteitjes met fruit

Zoete pasteitjes  met fruit product foto
  • Ingredienten:

  • 1 reep pure chocolade (75 g)
  • 1 el discodip (taartdecoratie)
  • 8 minipasteitjes
  • 125 g vanillekwark
  • 1 schaal Vierfruit (PLUS Moment)
  • EXTRA rasp
Bereiden
Houd 2 blokjes van de chocoladereep apart. Hak de rest van de chocolade fijn en smelt in een hittebestendige kom boven een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie). Strooi de discodip in een schaaltje.
Neem de kom met gesmolten chocolade van de pan. Doop de bovenkant van de pasteibakjes in de chocolade en vervolgens in de discodip. Zet de pasteitjes ondersteboven op een bord en laat in de koelkast in 15 minuten weer hard worden.
Zet de bakjes op kleine bordjes, vul ze met de vanillekwark. Druk er een klein beetje fruit in, bijvoorbeeld een klein trosje rode besjes, en leg er wat los fruit bij. Rasp er wat chocolade over en serveer met een klein vorkje.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 5 g
  • Kcal
  • 85
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie