Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zoete pasteitjes met fruit

Zoete pasteitjes met fruit

Ingrediënten

  • 1 reep pure chocolade (75 g)
  • 1 el discodip (taartdecoratie)
  • 8 minipasteitjes
  • 125 g vanillekwark
  • 1 schaal Vierfruit (PLUS Moment)
  • EXTRA rasp
Zoete pasteitjes  met fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Houd 2 blokjes van de chocoladereep apart. Hak de rest van de chocolade fijn en smelt in een hittebestendige kom boven een pan heet water; laat de kom het water niet raken (= au bain-marie). Strooi de discodip in een schaaltje.
  2. Neem de kom met gesmolten chocolade van de pan. Doop de bovenkant van de pasteibakjes in de chocolade en vervolgens in de discodip. Zet de pasteitjes ondersteboven op een bord en laat in de koelkast in 15 minuten weer hard worden.
  3. Zet de bakjes op kleine bordjes, vul ze met de vanillekwark. Druk er een klein beetje fruit in, bijvoorbeeld een klein trosje rode besjes, en leg er wat los fruit bij. Rasp er wat chocolade over en serveer met een klein vorkje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 85
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 9 g
  • Vet 5 g