
Zomerse minestrone met tuinerwten
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
17.90 voor 4 pers.
Ingrediënten
250 gram Farfalle
1 stuk Basis voor tomaten-groentesoep
2 stuks Paprika
5 stuks Wortels
250 gram Tuinerwten
200 gram Bladspinazie
1 bosje Basilicum
75 gram Jong belegen geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Kook de farfalle volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Doe de soepbasis met 1,5 liter water in een grote pan en breng aan de kook.
2. Maak de paprika’s en wortels schoon. Snijd de paprika’s in kleine blokjes en de wortels in plakjes. Voeg toe aan de soep en kook 5 minuten. Voeg de tuinerwten toe aan de soep en kook nog 3 minuten.
3. Voeg de bladspinazie toe en roer tot de spinazie is geslonken. Voeg nu ook de pasta toe. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Garneer de soep met de basilicum en geraspte kaas.
Meer recepten in de categorie