Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zomerse salade met kalkoenfilet en groene groenten

Zomerse salade met kalkoenfilet en groene groenten

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 200 gram kalkoenfilets
  • 400 gram tuinbonen (diepvries)
  • 400 gram sperziebonen (diepvries)
  • 150 gram fusilli (pasta)
  • 1 stuk rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gram rucolamelange
  • 100 gram cherrytomaten
  • 20 gram basilicum
Zomerse salade met kalkoenfilet en groene groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + staafmixer
  2. Breng een pan met water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een scheutje olie in de pan en roerbak de nog bevroren sperzieboontjes en tuinboontjes ongeveer 5 - 8 minuten.
  4. Pel de rode ui en snijd in zeer fijne ringen. Halveer de cherry tomaten.
  5. Pureer de basilicum samen met 4 eetlepels olijfolie en het teentje knoflook tot een egale dressing. Meng de dressing door de slamelange en voeg de rode ui, de cherry tomaten, de sperziebonen, de tuinbonen en de pasta toe.
  6. Snijd de kalkoenfilet in dunne reepjes.
  7. Verdeel de salade over de borden en garneer met de reepjes kalkoenfilet.
  8. Tip: Verkruimel witte kaas over de salade voor extra pit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 340
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 41 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 5 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 13