Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Zuurkool plaattaart met pompoen en rookworst

Zuurkool plaattaart met pompoen en rookworst

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
31.82 voor 4 pers.

Ingrediënten

600 gram Pompoen
1 Mespunt Kaneel
1 stuk Ui
125 gram Spekreepjes
250 gram Zuurkool
1 stuk Friszoete appel
2 stuks Laurierblad
1 Rol Vers bladerdeeg
1 stuk Verse runderrookworst
2 eetlepel Peterselie

Kies producten

PLUS Pompoenblokjes
Per 400 g
3.
39
2
2
PLUS Zuurkool naturel
Per 520 g
0.
85
2
2
PLUS Handappels Maribelle los
Per 1000 gram
3.
19
1
1
Jan Roomboter bladerdeeg.
Per 230 g
1.
58
1
1

Bereidingswijze

1. Zet een grote pan water op het vuur en breng aan de kook. Kook hierin de pompoenblokjes in 10-15 minuten beetgaar. Giet goed af en stamp tot een gladde puree. Breng op smaak met zout, peper en de kaneel.
2. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden en snipper de ui. Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur met 1 eetlepel olijfolie. Bak hierin de spekreepjes en ui ongeveer 5 minuten, tot de spekjes krokant beginnen te worden en de ui glazig.
3. Laat de zuurkool uitlekken. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes. Voeg de zuurkool, appel en laurierblaadjes toe en smoor nog 10 minuten.
4. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Rol de zijkanten omhoog zodat je aan alle kanten een dun omhoogstaand randje krijgt. Prik gaatjes in de bodem en besmeer met de pompoenpuree. Beleg met de zuurkool en bak 20-25 minuten in de oven.
5. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en haal de rookworst uit de verpakking. Gaar de rookworst op laag vuur gedurende 20 minuten. Hak de peterselie grof en snijd de rookworst in plakjes. Top de plaattaart met de rookworst en garneer met de peterselie.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen