
Zuurkoolrösti met hüttenkäse en vega-rookworst
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Europees
Ingrediënten
500 gram zuurkool (fijngehakt, uitgelekt)
2 uien (grof gesnipperd)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
250 gram bloem
175 milliliter melk
3 eieren
4 eetlepels olijfolie
2 vegetarische rookworsten
200 gram hüttenkäse
2 bosjes dille (gehakt)
Bereidingswijze
1. Meng de zuurkool met de ui en knoflook. Meng in een andere kom de bloem, de melk en de eieren. Roer de groenten erdoor.
2. Verhit de olie en bak hierin schepjes van het zuurkoolmengsel. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Stapel een paar zuurkoolrösti op een bord. Maak af met de hüttenkäse, dille en rookworst.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
730 kcal
Vetten
37 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
61 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
29 gram
Zout
5 gram
Meer recepten in de categorie