1. PLUS/
  2. Onze winkel
PLUS Verheul is de supermarkt van Benthuizen. Gelegen onder de rook van Zoetermeer in de gemeente Alphen aan den Rijn. U kunt uw dagelijkse boodschappen doen in onze supermarkt. Sinds 1925 is de familie Verheul al succesvol in het verkopen van levensmiddelen en dat natuurlijk vooral dankzij het enthouisaste team medewerkers. In maart 2016 is PLUS Verheul uitgeroepen tot Best Workplace Nederland 2016.

Supermarkt
De winkel is een ontmoetingsplaats voor de meeste bewoners van het dorp. Men treft elkaar tijdens het boodschappen doen en maakt een gezellig praatje. 

Online boodschappen doen
U kunt via deze site direct uw boodschappen online doen. U kunt kiezen of u alleen online uw boodschappenlijstje maakt, u de boodschappen ophaalt bij ons in de winkel. Naast deze twee opties bezorgen we uw boodschappen thuis in de gemeente Zoetermeer en in Benthuizen, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Kouderkerk aan de Rijn, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude. Lees verder

PLUS Verheul

Pr. Willem Alexanderplein 7
2731 EJ Benthuizen
Tel. 079-3313940
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week

Services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.
Toon alle services

Even voorstellen

Janna Spaapen

Winkelmanager
Al onze medewerkers
Nieuws van PLUS

Compleet overzicht