1. PLUS/
  2. Onze winkel

Welkom bij de lekkerste PLUS van De Meern!

Welkom bij de lekkerste PLUS van De Meern, dé supermarkt van jouw wijk. Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan. Ben je op zoek naar vers bereide pizza’s en maaltijden, gegrilde kip, vers belegde broodjes en Halal assortiment? Je vindt het in onze winkel!

Dé complete keuken waar wij al voor je hebben gekookt. Soms heb je geen zin om iets te bedenken, is het te laat om in de keuken te staan of heb je opeens gewoon zin in wat anders. Wat de reden ook is, wij koken voor je. Gevarieerd, zodat er altijd wat te kiezen is! Denk aan, vers bereide pizza’s, maaltijden met groente van het seizoen, in de winkel gegrilde kip en groenteschotels. Je vindt het in onze keuken. Elke dag vers.

De lekkerste groente van het seizoen. Nu doen, dit is het seizoen! Dat geldt zeker voor groenten en fruit. Deze vind je dan ook volop op onze groenten- en fruitafdeling. Op ons kruiden- en smaakmakerseiland staan heerlijke kruiden om je gerecht extra lekker te maken. Onze smoothies komen uit onze eigen keuken. Lekker, gezond en makkelijk.

Heerlijk mals vlees van onze slager. In onze slagerij staat een echte slager, een vakman die je alles kan vertellen over je wekelijkse malse biefstukje of een specifiek stuk vlees voor de barbecue. Hij snijdt het vlees voor je in de gewenste porties. Op onze vleesafdeling bieden wij een breed scala aan biologisch vlees, vleesvervangers en verantwoord vlees met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine is niet alleen zeer smaakvol, het is door de duurzame en diervriendelijke manier van produceren ook nog eens bekroond met twee Beter Leven sterren.

Het lekkerste brood uit eigen bakkerij. Smaken verschillen, daarom is er bij PLUS genoeg te kiezen. Neem nou onze Korenlanders broodjes. Ze worden in de winkel lekker knapperig afgebakken. Dat ruikt heerlijk!

De scherpste prijzen in de buurt. PLUS vindt dat goed eten betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen laag en hebben we elke week de scherpste aanbiedingen.

Service van PLUS Je boodschappen zelf scannen én afrekenen? Dat kan! Het werkt bijna hetzelfde als de zelfscan die we eerst hadden, alleen hoef je nu niet meer af te rekenen bij de caissière. Zo doe je gemakkelijker en sneller je boodschappen. Wil je je boodschappen online bestellen, laten bezorgen of zelf ophalen? Ook dat kan bij PLUS Giel Smits in De Meern.

We zien je graag in onze winkel!

Giel Smits, Stefan Blom en alle medewerkers van PLUS Giel Smits De Meern

Lees verder

PLUS Giel Smits De Meern

Molenpolder 116-118
3453 NZ De Meern
Tel. 030-2414841
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week

Services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.
Toon alle services

Even voorstellen

Giel Smits & Stefan Blom

Ondernemer en Bedrijfsleider
Al onze medewerkers
Nieuws van PLUS

Compleet overzicht