1. PLUS/
  2. Onze winkel
Welkom bij Jan & Tiny

Welkom in IJzendijke bij Supermarkt PLUS BUYSSE
 
 
 
Iedere dag weer doen wij ons uiterste best om onze klanten 100% tevreden te stellen. Onze missie: "de consument op een aangename manier bij de dagelijkse boodschappen te helpen, tijd, geld en gedoe te besparen".  Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken.

Gezondheid! 
Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom slecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen. 

met de vier kernwaarden "Aandacht" "Kwaliteit" "Trots" en Sfeer"onderscheid de familie Buysse zich al ruim 50 jaar lang in Supermarktland.


Lees verder

PLUS Buysse

Oranjestraat 19
4515 CA IJzendijke
Tel. 0117-302201
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week

Services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.
Toon alle services
Nieuws van PLUS

Compleet overzicht