1. PLUS/
  2. Onze winkel

Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service – zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen we onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Gemak dient de mens. Daarom kun je je boodschappen bij PLUS Kloosterzande heel gemakkelijk online bestellen. Wij maken jouw bestelling in de winkel voor je klaar en kiezen met zorg de beste producten voor je uit. Je kunt je boodschappen bij ons ophalen of laten thuisbezorgen. Wat voor jou het beste uitkomt.

Graag tot ziens!

Lees verder

PLUS Kloosterzande

Marijkeplein 9
4587 BH Kloosterzande
Tel. 0114-682344
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week

Services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.
Toon alle services
Nieuws van PLUS

Compleet overzicht