Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Barone Montalto Pinot Grigio product foto
Nergens Goedkoper
Barone Montalto

Pinot Grigio

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,65)
6.49 649
2 VOOR
799

Actie: Barone Montalto

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van zo 26 jan tot en met za. 01 feb.

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Het eiland Sicilië heeft zich de laatste jaren in snel tempo ontwikkeld tot een producent van voortreffelijke rode wijnen. Het heeft alles te maken met de steeds betere kennis en de goede technieken van het wijnmaken. Plukken van de druiven als ze nog voldoende fruit hebben, een gisting op niet al te hoge temperatuur in gekoelde gistingsvaten, alles draagt bij aan een verbeterde kwaliteit van de wijnen hier, zowel bij rood als bij wit. Montalto vinden we aan de westkant van Sicilië, in de streek van de Marsala, ooit een beroemde versterkte en vaak zoete wijn. Bedrijven in deze streek hebben zich dan ook steeds meer geworpen op de productie van droge wijnen, waar wel een groeiende markt voor is. Montalto doet dat met verve. De wijnen zijn niet complex, maar heerlijk soepel en bijzonder smakelijk
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Sicilia
Druif
Pinot Gris
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Montalto vinden we aan de westkant van Sicilië, in de streek van de Marsala, ooit een beroemde versterkte en vaak zoete wijn. Bedrijven in deze streek hebben zich dan ook steeds meer geworpen op de productie van droge wijnen, waar wel een groeiende markt voor is. Montalto doet dat met verve. De wijnen zijn niet complex, maar heerlijk soepel en bijzonder smakelijk.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Helder geel
Geur
Zacht fruit met een nootachtige toon
Smaak
Droog, iets citrus, nootachtig
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Pasta

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Barone Montalto S.p.A.
Communicatie adres
Priocca - Italia
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
10-12°C

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.