Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Comte de St Aignan Pinot Noir product foto
Comte de St Aignan

Pinot Noir

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Deze jonge, authentieke en fruitige Vin de France wijn is afkomstig van de glooiende wijnvelden uit de Loire Vallei.
Druivenras
Pinot Noir
Wijn Herkomst
Frankrijk, Vin de France

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Rijpe rode kersen en zomerse pruimen. Smaak: De Comte staat voor oprechtheid,en zuiverheid in het glas. Altijd een verrassing! Deze Pinot Noir heeft rijp rood fruit en zomerse pruimen en is elegant fluwelig! Met frisse afdronk
Lekker bij
  • Lam
  • Kip

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.