Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hardys VR Merlot product foto
Gratis bezorging bij 3 stuks
Hardys

VR Merlot

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Actie: Hardy's wijnen

Bestel nu 3 stuks aan actieproducten en je ontvangt 100% korting op de bestelkosten*. Let op: deze actie is alleen van toepassing wanneer het bezorg- of ophaalmoment binnen de actieperiode valt en niet combineerbaar met andere gratis bezorgacties. *Uitgezonderd PLUS Express.
Deze actie loopt van zo 26 nov tot en met za. 02 dec.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De geconcentreerde rode wijnen uit South Eastern Australia hebben veel kleur, zijn aangenaam stevig en kruidig met mooi dik fruit en vaak een hint van eucalyptus. South Eastern Australia heeft zich in de laatste twintig jaar gevormd tot een professioneel gerund gebied dat wijnen met een duidelijk cepage karakter van constante kwaliteit levert.
Druivenras
Merlot
Wijn Herkomst
Australië, South Eastern Australia

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Rijp rood en zwart fruit. Smaak: Rijp rood en zwart fruit, veel rijpe bessen. Zacht zoetje, klein bittertje. Simpelweg lekker.
Lekker bij
  • Rund
  • Varkensvlees

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Merlot
Ingrediënten
Bevat: SULFIETEN, EI, MELK.
Contact
Accolade Wines Europe Trading ltd.
Communicatie adres
1st-2nd Floors, 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, ROI
Allergie informatie
Melk
Ei
Zwaveldioxide en sulfieten
Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het niet bereide product
Voedingswaarden
Per 100 GR
*

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.