Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

I am Pinot Grigio product foto
I am

Pinot Grigio

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,72)
4.29 429
2 VOOR
699

Actie: I Am of Njoy

Alle flessen à 75 cl, combineren mogelijk
Deze actie loopt van zo 02 apr tot en met za. 08 apr.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Dankzij het milde mediterrane klimaat en de vruchtbare Donaudelta blijkt Roemenie zich goed te lenen voor de creatie van voordelige kwaliteitswijnen.
Druivenras
Pinot Gris
Herkomst
Roemenië, Roemenië

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Zeer fruitige neus met de geur van peer en iets van citrus. Smaak: Sappige en verfrissende lekker wat tropische, fijne pinot grigio met in de geur en smaak, naast tropisch fruit, appel wat citrus en kruidigheid.
Lekker bij
  • Kip
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Pinot Grigio
Contact
Coenecoop
Communicatie adres
Exportweg 10, Waddinxveen
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.