Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Ita Ita Prosecco Spumante product foto
Ita

Ita Prosecco Spumante

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 11,19)
8.39 839
100
KORTING

Actie: Wijn top 5 juni

Fles 75 cl
Deze actie loopt van do 01 jun tot en met vr. 30 jun.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Mousserend
Over deze wijn
De prosecco wijnen komen uit het beroemde wijngebied Veneto in Italië. De wijnen zijn heerlijk fris, licht mousserend met mooi wit fruit. Zo ook deze Ita Prosecco;
Druivenras
Glera
Wijn Herkomst
Italië, IGT Veneto

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Bloemig tropisch fruit. Smaak: Een mooie verfijnende bubbelende wijn vol tropisch fruit en citrus voor de frisse tonen.
Lekker bij
  • Pasta
  • Schaal- en schelpdieren

Producteigenschappen

Alcohol
11%
Wettelijke omschrijving
Wijn
Ingrediënten
Ingrediënten: Bevat sulfieten.
Contact
THE WINE PEOPLE srl
Communicatie adres
TRENTO
ITALIA
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.