Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Maison Castel Grande reserve cabernet sauvignon product foto
Maison Castel

Grande reserve cabernet sauvignon

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599
2e
HALVE
PRIJS

Actie: Franse Wijn

Alle flessen à 75 cl, combineren mogelijk
Deze actie loopt van zo 26 jun tot en met za. 02 jul.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.

Wil jij kans maken op één van de 10 Diner a Deux van Maison Castel? Ga dan snel naar www.maisoncastel.nl en deel je favoriete wijnmoment. En wie weet, geniet jij straks van een heerlijk diner voor twee!

Deze actie loop tot en met 31-12-2021

 

Karakter
Het bijzondere karakter van deze wijn is afgeleid van zijn regio van oorsprong, de Languedoc, waarvan het klimaat overwegend Mediterraan is met zeer warme, droge zomers en milde herfst, winter en lente. De selectie is een belangrijk stadium in het productieproces, hier worden druiven geselecteerd die zorgen voor een jammig, fris karakter van de wijn, samen met schepre fruitige aroma's.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Druif
Cabernet Sauvignon
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Deze wijn komt uit de stal van de Castel Familie, die haar bakermat in Bordeaux heeft. Het familie bedrijf is opgericht in 1949 en behoort tot de grootste wijnproducenten van Europa.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Diep rood.
Geur
Geuren als cacao, specerijen en zwart fruit.
Smaak
Volle, kruidige smaak. Krachtig en licht getoast.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Kaas
  • Rund

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.