Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Monte Tessa Appassimento product foto
Monte Tessa

Appassimento

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,39)
6.29 629
500

Actie: Monte Tessa Appassimento IGP

Deze actie loopt van zo 21 mei tot en met za. 03 jun.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De wijn is afkomstig uit Puglia. Gemaakt van Primitivo, Negroamaro, Nero di Troia en Merlot druiven waarvan een gedeelte na de oogst wordt gedroogd. Daardoor ontstaat er een wijn met een mooie concentratie en een licht zoetige afdronk. Dit alles zorgt ervoor dat de wijn zeer toegankelijk is in zijn smaak.
Druivenras
Merlot / Negroamaro / Primitivo / Nero di Troia
Wijn Herkomst
Italië, IGT Puglia

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Rood fruit, kruidig. Smaak: Zachte rode wijn met een intense smaak van rijp rood fruit.
Lekker bij
  • Rund
  • Kaas

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.