Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Sandara Sparkling white product foto
Sandara

Sparkling white

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Mousserend
Over deze wijn
Valencia is een traditioneel wijngebied aan de oostkust van Spanje waar nu ook heel modern gewerkt wordt. De Sandara wijnen worden gemaakt met een laag alcohol percentage, tijdens zijn tweede vergisting krijgen deze wijnen een verfijnde bubbel in zich.
Druivenras
Diverse wit
Wijn Herkomst
Spanje, Valencia

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: In de geur een frisse wijn met veel tropisch fruit als mango, grapefruit en citrus. Smaak: In de smaak een mooie frisse wijn vol met citrus, tropisch fruit zoals mango en ananas. Met zijn verfijnde bubbel en zijn lage alcohol is dit echt een feestje.
Lekker bij
  • Dessert
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
7.5%
Wettelijke omschrijving
AROMATISED WINE-BASED DRINKS
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
Vicente Gandia Pla, S.A.
Communicatie adres
Ctra. Cheste a Godelleta s/n - Chiva Spain
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Keep in a cool dry place.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.