1. Home/
 2. Affiliate

Affiliate programma

PLUS is met meer dan 260 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 250 PLUS supermarkten een online bestelling te plaatsen. Online bestellen is simpel. In een paar stappen bestelt de klant boodschappen en laat deze thuisbezorgen, of haalt ze op bij de door de klant gekozen PLUS Supermarkt.

PLUS heeft een Thuiswinkel Waarborg keurmerk waardoor de klant altijd veilig en vertrouwd online boodschappen kan doen. Alle boodschappen worden handmatig bij de door de klant gekozen PLUS verzameld. Zo is de klant ervan verzekerd dat alle groenten en fruit zorgvuldig zijn geselecteerd. Natuurlijk zijn alle producten vers. Ook ons brood. Vlak voor levering vers afgebakken en daardoor heerlijk knapperig.

Het is nu mogelijk om plus.nl te promoten op jouw website of platform met affiliate marketing!

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Bij deze vorm van internetmarketing beloont de adverteerder (in dit geval PLUS) haar partners (ofwel affiliates) voor verkopen die deze partners aanleveren. Hoe gaat dit in zijn werk? De affiliate partner plaats het advertentiemateriaal (bijvoorbeeld een PLUS advertentie) op zijn website of platform. Zodra er een verkoop volgt vanuit deze advertentie, dan ontvangt de affiliate hier een vergoeding voor van de adverteerder.

Aanmelden voor het affiliate programma:

1. PLUS werkt samen met FamilyBlend. Ga naar https://www.affili.net/nl/programma-s/familie-en-kinderen/plus-retail-b-v en meld je aan
2. Jouw registratie wordt beoordeeld en, als deze voldoet aan onze voorwaarden, goedgekeurd
3. Op de portal van affili.net kan je diverse varianten en formaten advertentiemateriaal vinden waarmee je plus.nl kunt gaan promoten.
Heb je vragen of wensen? Neem dan contact op via de portal van FamilyBlend
4. Start met het promoten van PLUS
5. Een bezoeker klikt via jouw website door naar plus.nl en bestelt
6. De order wordt real-time in het systeem geregistreerd
7. We keuren de orders elke maand. De orders worden pas goedgekeurd als ze afgeleverd én betaald zijn
8. Als de order goedgekeurd is, zullen we uitbetalen.

Tijdelijke affiliate campagne - PLUS Kerstpakketten

Regel nu alvast kerstpakketten voor jouw werknemers of relaties, zodat je met een gerust hart kan genieten van de sfeervolle decembermaand!

Via de webshop PLUS Kerstpakketten biedt PLUS ruim 80 verschillende pakketten aan. Voor iedere smaak en budget is er iets te vinden, van 9,95 tot 99,95 euro. Het assortiment kenmerkt zich door goede kwaliteit en goed gevulde pakketten, mooi verpakt en uiteraard tegen een scherpe prijs. Neem vooral een kijkje op de site!

Standaard commissie 2% - vervolgens wordt berekend in welke schaal het orderbedrag valt en wordt de juiste commissie berekend volgens onderstaand model:

 • • Orderbedrag tussen de 0,00 euro en 200,00 euro 8% publishercommissie
 • • Orderbedrag tussen de 201,00 euro en 800,00 euro 6% publishercommissie
 • • Orderbedrag tussen de 801,00 euro en 2000,00 euro 4% publishercommissie
 • • Orderbedrag 2000,00 euro of meer: 2% publishercommissie

Affiliate promotievoorwaarden

Bij het promoten van PLUS middels affiliate marketing gelden enkele regels met betrekking tot de communicatie/promotie. Wij hebben deze regels voor je op een rijtje gezet:

  • Eigen gecreëerde PLUS uitingen dienen altijd gecontroleerd te worden
  • Het juiste PLUS logo is verkrijgbaar in bannermateriaal
  • Je mag de merknaam PLUS niet gebruiken als subdomein
  • De juiste en enige schrijfwijze is: PLUS
  • Gebruik van het merk/logo van PLUS in PR/media uitingen is niet toegestaan zonder toestemming van PLUS


Wil je meer weten over ons affiliate programma, heb je hulp nodig of heb je andere op- of aanmerkingen? Neem dan contact op met FamilyBlend. Zij helpen je graag verder.