1. PLUS/
  2. Affiliate

Affiliate programma

PLUS is met meer dan 270 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 250 PLUS supermarkten een online bestelling te plaatsen. Online bestellen is simpel. In een paar stappen bestelt de klant boodschappen en laat deze thuisbezorgen, of haalt ze op bij de door de klant gekozen PLUS Supermarkt.

PLUS heeft een Thuiswinkel Waarborg keurmerk waardoor de klant altijd veilig en vertrouwd online boodschappen kan doen. Alle boodschappen worden handmatig bij de door de klant gekozen PLUS verzameld. Zo is de klant ervan verzekerd dat alle groenten en fruit zorgvuldig zijn geselecteerd. Natuurlijk zijn alle producten vers. Ook ons brood. Vlak voor levering vers afgebakken en daardoor heerlijk knapperig.

Het is nu mogelijk om plus.nl te promoten op jouw website of platform met affiliate marketing!

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing. Bij deze vorm van internetmarketing beloont de adverteerder (in dit geval PLUS) haar partners (ofwel affiliates) voor verkopen die deze partners aanleveren. Hoe gaat dit in zijn werk? De affiliate partner plaats het advertentiemateriaal (bijvoorbeeld een PLUS advertentie) op zijn website of platform. Zodra er een verkoop volgt vanuit deze advertentie, dan ontvangt de affiliate hier een vergoeding voor van de adverteerder.

Aanmelden voor het affiliate programma:

1. PLUS werkt samen met FamilyBlend. Ga naar https://ui.awin.com/merchant-profile/12479 en meld je aan
2. Jouw registratie wordt beoordeeld en, als deze voldoet aan onze voorwaarden, goedgekeurd
3. Op de portal van Awin kan je diverse varianten en formaten advertentiemateriaal vinden waarmee je plus.nl kunt gaan promoten
4. Start met het promoten van PLUS
5. Een bezoeker klikt via jouw website door naar plus.nl en bestelt
6. De order wordt real-time in het systeem geregistreerd
7. We keuren de orders elke maand. De orders worden pas goedgekeurd als ze afgeleverd én betaald zijn
8. Als de order goedgekeurd is, zullen we uitbetalen

Affiliate promotievoorwaarden

Bij het promoten van PLUS middels affiliate marketing gelden enkele regels met betrekking tot de communicatie/promotie. Wij hebben deze regels voor je op een rijtje gezet:

  • Eigen gecreëerde PLUS uitingen dienen altijd gecontroleerd te worden
  • In het bannermateriaal dient het juiste logo van PLUS te worden gebruikt
  • Je mag de merknaam PLUS niet gebruiken als subdomein
  • De juiste en enige schrijfwijze is: PLUS
  • Gebruik van het merk/logo van PLUS in PR/media uitingen is niet toegestaan zonder toestemming van PLUS


Wil je meer weten over ons affiliate programma, heb je hulp nodig of heb je andere op- of aanmerkingen? Neem dan contact op met FamilyBlend. Zij helpen je graag verder.