Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Kerst

Kerst

Lekker met vrienden en familie genieten van goed eten. Om je daarbij te helpen hebben we de lekkerste producten, de meest feestelijke recepten en de beste wijnen voor je verzameld. Maak er samen een warm, sfeervol en vooral heel lekker feest van, want goed eten is samen eten.

Gezocht: Buurtheld van het jaar

Deze actie liep t/m 2 januari 2022. Je kunt jouw buurtheld niet meer opgeven. 

De boodschappen doen voor je oudere buurvrouw of een gezellig buurtfeest organiseren: Buurthelden maken het verschil voor de buurt. Om ze in het zonnetje te zetten waren wij op zoek naar de Buurtheld van het jaar. Je kon jouw buurtheld opgeven en kans maken om hem of haar te verrassen op een thuisdiner van Francesca Kookt.

Kerst met Francesca

Speciaal voor PLUS heeft Francesca Kookt een aantal heerlijke Kerstrecepten ontwikkeld. Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Francesca Kookt gaat speciaal voor jou live koken! Tijdens een live kookworkshop op Instagram bereidt ze stapsgewijs een lekker kerstrecept. Hier lees je meer over deze sessie.

Bekijk hier alle recepten van Francesca Kookt

Het decembermagazine is uit

In dit magazine inspireren we je met meer dan 40 kerst recepten waarmee je altijd iets feestelijks op tafel zet. En heel veel kerstassortiment, om er zo toch een bijzondere, sfeervolle maar bovenal lekkere feestmaand van te maken! Genieten dus, deze Kerst.

Het decembermagazine ligt weer in de winkels en is online beschikbaar!

Bekijk het decembermagazine online

Trotse sponsor van Thuisgekookt

Thuisgekookt helpt mensen in contact te komen met een thuiskok in hun buurt. De thuiskok kookt met liefde een bordje extra voor een buurtgenoot die (tijdelijk) niet voor zichzelf kan of wil koken. Dit levert niet alleen een warme maaltijd op, maar ook gezellig sociaal contact. Extra waardevol in de decembermaand! Doe jij ook mee? Ga naar thuisgekookt.nl en meld je aan.

Goed eten is samen eten

Ontmoet Mari, de schooljuf die net voor de kerstvakantie haar laatste les afrondt. Wanneer ze in de donkere dagen voor Kerst boodschappen doet bij haar PLUS, loopt ze regelmatig langs het prikbord in de winkel en helpt ze de hele buurt om er een fijne Kerst van te maken.

Volg de andere personages uit de commercial..

Bekijk ook de kerstverhalen van de andere personages uit de kerstcommercial. Zo helpt Mari Rio aan een nieuwe viool en zet ze als hulpchef samen met Sjoerd een heerlijk kerstdiner op tafel. Ze helpt Lies met de jaarlijkse kerstmarkt in de buurt en ze zorgt ervoor dat de studenten van Oudewaal 52 samen kunnen gourmetten. 

Bekijk hier de actievoorwaarden van alle acties gedurende de decembermaand.