1. PLUS/
  2. Kerst

Kerst bij PLUS

Goed eten draait niet alleen om het eten zelf, maar ook om de mensen waarvoor je het klaarmaakt en met wie je het deelt. Zeker tijdens de feestdagen. Laat je inspireren door alle mogelijkheden op deze pagina. Dan kan het niet anders dan dat Kerst een groot succes wordt!

Kerst Voordeelmenu's.

Voor slechts 5, 7,50 of 10 euro per persoon zet je al een luxe 3-gangen kerstdiner op tafel.
Je kunt kiezen uit drie verschillende menu’s die allemaal zijn samengesteld uit een voor- hoofd- en nagerecht voor 4 personen. Er is zelfs een compleet vegetarisch Kerst Voordeelmenu! Ook kun je de menu's met één druk op de knop bestellen. Zo wordt kerstinkopen doen wel heel makkelijk.

Kerst Voordeelmenu's

Een greep uit ons kerstassortiment

Online Bestellen

Bestel je kerstboodschappen makkelijk online.

De boom optuigen, cadeautjes kopen, het huis versieren, sneeuw schuiven. De kerstperiode is al druk genoeg. Laat je boodschappen daarom eenvoudig thuisbezorgen tijdens de feestdagen.

Kerstrecepten volgens
’t boekje

Goed eten is samen eten. Daarom helpt 24Kitchen chef Danny Jansen dochter Diana, kleinzoon Sem en vader Morris heerlijke familiegerechten volgens ’t boekje op tafel zetten met Kerst.

Winactie

Win een PLUS FeestMoment pakket t.w.v. 50 euro

Deel jouw kerstfamilietraditie moment op Facebook, gebruik #familietraditie, tag ons en maak kans op één van de vele PLUS FeestMoment pakketten t.w.v. 50 euro.

Like PLUS op Facebook Volg PLUS op Instagram

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Familietradities zijn er om door te geven

Samen zijn, feestelijke kerstgerechten en het doorgeven van familietradities. Daar draait het om met Kerst. Bekijk hieronder onze commercial en laat je inspireren door ons feestelijke kerstaanbod. Zo wordt ook jouw kerstdiner een warme herinnering. #familietraditie

Ook geraakt door de muziek uit onze commercial? Beluister hier de single van Frances.

Spaar nu voor exclusieve gadgets.

Met de exclusieve gadgets van PLUS beleef je The voice of Holland intenser dan ooit! Start nu met sparen en maak iemand blij met deze premium cadeaus. Maar je mag ze natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf houden.

The voice of Holland - Gadgets
The voice of Holland