
Babi ketjap
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Indonesisch
Ingrediënten
3 eetlepels wokolie
500 gram hamlappen (in repen)
1 bakje boemboe voor babi ketjap
1 rode paprika (in reepjes)
0 ketjap manis
0 sambal oelek
2 lente-/bosuitjes (in ringetjes)
Bereidingswijze
1. Verhit de wokolie en bak hierin het vlees rondom lichtbruin.
2. Voeg de boemboe en 250 ml water bij het vlees, breng aan de kook en stoof zachtjes 15 minuten.
3. Schep de laatste 5 minuten de paprikareepjes erdoor. Maak het gerecht verder op smaak met ketjap manis en sambal oelek. Serveer de babi ketjap bestrooid met bosui.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
310 kcal
Vetten
16 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
11 gram
Eiwitten
29 gram
Meer recepten in de categorie