
Gehaktschotel met paprika en courgette
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 10 min
Europees
Ingrediënten
1 eetlepel zonnebloemolie
350 gram rundergehakt
600 gram aardappelschijfjes (koelvers)
250 gram cherry-/kerstomaatjes
2 rode paprika's
1 courgette (in blokjes)
1 eetlepel oregano
1 pot Aardappel Anders Bacon-Ui
120 gram kaas (geraspt, om te bestrooien)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Verhit de olie en bak hierin het gehakt rul. Giet eventueel overtollig vocht af en breng op smaak met zout en peper.
2. Meng de aardappels met de groenten, oregano en Aardappel Anders door het gehakt.
3. Schep het geheel in de ovenschaal en bestrooi eventueel met geraspte kaas. Bak de schotel circa 35 minuten in de oven.
Meer recepten in de categorie