
Kalkoenfilet met kokos en mango
Hoofdgerecht
2 pers.
ca. 15 min
Aziatisch
Ingrediënten
250 gram kalkoenfilets (in smalle reepjes)
0.5 theelepels cayennepeper
1.5 eetlepels arachideolie
1 mango (in kleine blokjes)
100 milliliter kokosmelk
1 eetlepel verse koriander (gehakt)
Bereidingswijze
1. Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes. Bestrooi ze met cayennepeper of paprikapoeder.
2. Giet een scheutje arachideolie in het pannetje en schroei het vlees dicht.
3. Voeg wat van de mangoblokjes en de kokosmelk toe.
4. Laat 5 minuten garen en strooi voor het serveren de gehakte koriander erover.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
395 kcal
Vetten
19 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
22 gram
Eiwitten
33 gram
Meer recepten in de categorie