
Kipdijrollade uit de oven met groenten
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 70 min
Europees
Ingrediënten
1 Kipdijrollade (gekruid)
200 gram spruitjes
200 gram rode bieten
200 gram zoete aardappelen
1 sinaasappel (in schijfjes)
4 eetlepels braadboter
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Zorg dat de rollade op kamertemperatuur is.
2. Verhit braadboter in de pan. Braad de rollade bruin in 5 tot 10 minuten.
3. Doe de rollade voor circa 45 minuten in de oven.
4. Maak de spruitjes en bieten schoon. Snijd de zoete aardappel in schijfjes.
5. Doe de spruitjes, bieten en zoete aardappel schijfjes de laatste 25 minuten in de oven. Besprenkel met olijfolie.
6. Haal uit de oven en kruid naar smaak met peper en zout. Garneer met sinaasappelschijfjes.
Meer recepten in de categorie