
Macaroni met ham en groenten
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Europees
Ingrediënten
300 gram macaroni
1 eetlepel olijfolie
1 blikje tomatenpuree (70 g)
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 theelepel gerookt paprikapoeder
600 gram Italiaanse wokgroenten
200 gram hamblokjes
150 gram belegen kaas (grof geraspt)
0.5 bosjes basilicum
Bereidingswijze
1. Kook de macaroni beetgaar.
2. Verhit intussen de olie in een grote hapjespan en fruit hierin de tomatenpuree, Italiaanse kruiden en paprikapoeder 2 minuten. Voeg de groenten toe en bak 8 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
3. Schep de pasta om met de groenten en hamblokjes. Bestrooi met de kaas en garneer met basilicumblaadjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
535 kcal
Vetten
16 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
66 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
28 gram
Zout
2 gram
Meer recepten in de categorie