
Mexicaanse Wraps
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
Centraal-Amerikaans
Ingrediënten
0 olijfolie
4 no fairytales wortel tortilla
1 blikje bonduelle chilibonen
1 Santa Maria Burrito Seasoning Mix
300 gram gehakt (half-om-half)
150 gram Italiaanse roerbakgroenten
1 gram bonduelle maïs (blikje)
12 cherrytomaten
100 gram spinazie
80 gram zure room
2 avocado’s
1 bosje verse koriander
50 gram Santa Maria Green Jalapeño
Bereidingswijze
1. Verhit 1 el olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de Santa Maria Taco Seasoning mix toe en roer dit goed door. Voeg de chilibonen, roerbakgroenten en maïs toe en laat het een aantal minuten sudderen.
2. Snijd ondertussen de avocado’s en cherrytomaten in stukjes.
3. Verwarm de tortilla's in een hete pan of warm op in de magnetron.
4. Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s en voeg de spinazie, avocado cherrytomaten en jalapeño toe. Top af met Santa Maria Chunky Wrap Salsa, zure room en koreander. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden.
5. Serveer er naar smaak extra Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room bij.
Meer recepten in de categorie