
Pasta met kip, groenten en verse roomkaas
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
1 eetlepel vloeibaar bakproduct
300 gram kipfilets (in blokjes)
1 rode paprika (in stukjes)
250 gram champignons (in plakjes)
300 gram pasta
1 eetlepel olijfolie
180 gram verse roomkaas met knoflook
3 trostomaten (in stukjes)
0.5 eetlepels platte peterselie (om te garneren)
Bereidingswijze
1. Verhit het bakproduct en bak hierin de kipblokjes 3-4 minuten.
2. Voeg de paprika en champignons toe en bak deze 2-3 minuten mee.
3. Kook de pasta met een scheutje olijfolie. Voeg de Paturain en tomaat toe aan de kip en warm goed door.
4. Zet de warmtebron lager en laat circa 2 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
5. Meng de pasta met de kip, groenten en saus. Garneer met een paar blaadjes peterselie.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
590 kcal
Vetten
24 gram
Waarvan verzadigd vet
11 gram
Koolhydraten
58 gram
Eiwitten
33 gram
Meer recepten in de categorie