
Pulled chicken wraps met pindasaus
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Amerikaans
Ingrediënten
300 milliliter kippenbouillon
300 gram kipfilets
150 gram rodekolen (fijngesneden)
150 gram witte kool (fijngesneden)
4 tortillawraps
100 gram pindakaas
1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 1 cm)
2 eetlepels sojasaus
1 teentje knoflook (geperst)
1 limoen (rasp en sap)
Bereidingswijze
1. Meng de ingrediënten voor de pindasaus met 2 eetlepels water tot een romige saus.
2. Breng de bouillon aan de kook en leg de kipfilets erin. Laat circa 15 minuten trekken in de bouillon. Neem uit de pan en laat afkoelen. Bewaar de bouillon. Trek het kippenvlees vervolgens met 2 vorken uit elkaar.
3. Beleg de tortilla's met de kool. Leg de pulled chicken erop en rol op. Serveer met de pindasaus als dip.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
510 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
47 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
32 gram
Zout
3 gram
Meer recepten in de categorie