
Tagliatelle met paprika, venkel en salami
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
200 gram salami (in reepjes)
2 venkelknollen (in blokjes)
1 groene paprika (in blokjes, zonder zaadjes)
1 gele paprika (in blokjes, zonder zaadjes)
1 rode paprika (in blokjes, zonder zaadjes)
2 teentjes knoflook (in plakjes)
400 gram tomatenblokjes (blik)
500 gram tagliatelle (koelvers)
1 eetlepel verse Italiaanse kruiden (gehakt)
Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie en bak hierin de salamireepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan.
2. Roerbak de venkel, paprika en knoflook 3-4 minuten.
3. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de tagliatelle beetgaar.
4. Voeg de salami, kruiden en peper en zout naar smaak bij de groentesaus. Serveer deze bij de tagliatelle.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
695 kcal
Vetten
27 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
84 gram
Eiwitten
25 gram
Meer recepten in de categorie