
Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten
Borrel
15 pers.
ca. 20 min
Mexicaans
Ingrediënten
1 rode paprika (in repen, zaadlijsten verwijderd)
1 gele paprika (in repen, zaadlijsten verwijderd)
1 groene paprika (in repen, zaadlijsten verwijderd)
1 courgette (in repen)
3 eetlepels olijfolie
100 gram roomkaas
50 gram pesto
4 tortillawraps
150 gram rosbief (vleeswaren)
Bereidingswijze
1. Schep de groenten om met de olie. Verhit een grillpan en gril de groenten tot ze mooie grillstrepen hebben.
2. Roer de roomkaas los met de pesto.
3. Verwarm de tortilla's in een koekenpan en bestrijk ze met roomkaas.
4. Beleg steeds met 2 plakjes rosbief en een reep van elke groente.
5. Vouw de zijkanten van de tortilla's iets naar binnen en rol ze op.
6. Laat de wraps met de naad naar beneden ca 15 minuten opstijven in de koelkast. Snijd dan in rolletjes van circa 4 cm.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
140 kcal
Vetten
7 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
12 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie