
Vegetarische lasagne met geroosterde groenten
Hoofdgerecht
10 pers.
ca. 60 min
Europees
Ingrediënten
700 gram Lasagna bladeren
1000 gram Cherry tomaten
3 stukken courgettes
3 stukken rode uien
3 zakjes Room basilicumsaus Knorr 0.5 lt
2 stukken rode paprika
2 gram Italiaanse kruiden
50 mililiters olijfolie
Bereidingswijze
1. Maak de courgette, paprika en rode ui schoon en snij in grove stukken.
2. Meng de gesneden groenten met elkaar en wat olijfolie.
3. Rooster in de oven op 180 ºC in ongeveer 15 minuten gaar en mooi bruin. (Draai af en toe om). Voeg halverwege de cherry tomaatjes toe.
4. Maak de basilicum saus op aanwijzing van de verpakking en voeg de Italiaanse kruiden toe.
5. Stapel om en om de lasagna bladen. Voeg dan de geroosterde groenten hierover met de saus. (De bovenste laag moet saus zijn)
6. Verwarm de lasagne in de oven op 165 ºC +/- 40 min.
Meer recepten in de categorie