
Wrap met ovengebakken kipfilet en avocadosalsa
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Mexicaans
Ingrediënten
0 Voor de avocadosalsa:
2 pakjes PLUS ovengebakken kipfilet
4 tortilla’s
0.5 kroppen ijsbergsla (in dunne reepjes gesneden)
1 gele paprika (in lange reepjes gesneden)
0 Voor de avocadosalsa:
2 rijpe zachte avocado’s
1 tomaat
1 limoen
1 halve rode ui
1 teentje knoflook
1 rode chilipeper
0 handjes peterselie
0 peper
0 zout
Bereidingswijze
1. Schil de avocado’s en haal de pit eruit, snijd de avocado’s in kleine stukjes.
2. Snijd de tomaat, ui, knoflook, chilipeper en peterselie in kleine stukjes. Roer alles in een kom door elkaar en knijp een beetje limoensap over het mengsel.
3. Prak het mengsel totdat het wat smeuïger wordt. Voeg een beetje zout en peper toe naar eigen smaak.
4. Bak de tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking, beleg de tortilla’s met de ovengebakken kipfilet, ijsbergsla, paprika en avocado salsa. Rol de tortilla strak op en serveer direct!
Meer recepten in de categorie