Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Onze producten. Onze trots.

Ontdek ons PLUS huismerk

Bij PLUS houden we van goed eten, voor iedereen, elke dag. Voor ons betekent dat kwaliteit, gezond, maar vooral gewoon erg lekker. Goed voor jou, de buurt, het milieu en voor hen die het produceren. Daarom selecteren we producten voor ons PLUS eigen merk, met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch, Fairtrade of seizoensgroente en -fruit én waar mogelijk van Nederlandse bodem. Maar bovenal: zonder er de hoofdprijs voor te betalen.

Onze producten, daar krijg je zin in!

Ontdek onze PLUS huismerk producten

Goed eten is waar het bij PLUS om draait. Wij zijn trots op ons assortiment vol met PLUS eigen merk producten. Alles maar dan ook echt alles is met liefde en aandacht uitgezocht. Dat gaat niet alleen over Goed Eten maar gaat over nog zo veel meer. Wij zoeken alleen naar de allerlekkerste, allermooiste, allerbeste, allerfijnste of allerzachtste producten voor ons eigen merk PLUS. Het is niet zomaar hagelslag of zomaar toiletpapier. Het is ècht goed. Dat proef, ruik, voel, hoor en zie je.

Bekijk alle PLUS huismerk producten

Wist je dat...

  • Wij 4.500 PLUS huismerkproducten hebben.
  • Wij al onze producten PLUS eigen merk uitvoerig laten testen bij een onderzoeksbureau.
  • Alle PLUS huismerk koffie, thee, chocolade en bananen zijn Fairtrade gecertificeerd.
  • Je op de achterkant van onze verpakking altijd kunt zien of een product glutenvrij of koemelkvrij is.
  • Je met het kopen van PLUS huismerkproducten tot wel 50% op je boodschappen kunt besparen.

* Gemiddeld 50% goedkoper. Vergelijk op basis van 27 populaire producten. Gebaseerd op de prijzen van A-merken bij PLUS supermarkten, peildatum 30 augustus 2022.