Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Pasen bij PLUS

Pasen bij PLUS

We wensen iedereen een Vrolijk Pasen! Maar dan ook echt iedereen, of je nu wilt genieten van een lekker paasontbijt, een uitgebreide paasbrunch of gezellig wilt gourmetten. Bij ons vind je alles wat je zoekt, van ons PLUS FeestMoment paasassortiment tot de lekkerste paasrecepten. Zo ziet elke paastafel er op z’n paasbest uit. 

En Pasen is pas écht vrolijk als iedereen een vrolijk Pasen heeft. Wij wensen het beste voor onze Nederlandse boeren, telers en kwekers en voor de cacao- en koffieboeren aan de andere kant van de wereld. Voor de koeien in de wei en de kippen die onze eieren leggen. Bij PLUS zorgen we graag voor wat echt is. En dan krijg je dus echt een Vrolijk Pasen voor iedereen!

Paasassortiment

Hier vind je veel lekkers voor een vrolijk paasontbijt of een gezellige paasbrunch. Paaseitjes mogen natuurlijk niet ontbreken. En wat dacht je van pannenkoeken, paasbroodjes, eieren en sappen? Of een ambachtelijke feeststol met echt amandelspijs?

Paasassortiment bekijken

Paasrecepten

Bekijk onze paasrecepten voor het paasontbijt, de paasbrunch én recepten voor het paasdiner. Ook de klassieke paasrecepten mogen niet ontbreken, van gevulde eieren tot paasstol. Ontdek nog veel meer recepten!

Alle paasrecepten

Pasen met kinderen

Pasen met kinderen vieren, wat ga jij doen? Maak het thuis gezellig met onze stylingtips voor de paastafel en leuke knutselideeën: maak zelf paaspotjes, versier eierdopjes of maak vogelhuisjes en paashaaszakjes.

Inspiratie voor Pasen met kinderen

Paasbrunch

De paasbrunch: het moment om gezellig met z'n allen aan tafel te zitten. Met de lekkerste paasbrunch recepten en producten maak je er een feestje van!

Paasbrunch assortiment Paasbrunch recepten

Samen aan het paasontbijt

Alles voor een lekker paasontbijt, van de leukste recepten tot sapjes, broodjes, yoghurt en vers fruit om van te smullen. 

Paasontbijt assortiment Paasontbijt recepten

Een lekker paasdiner

Uitgebreid dineren met Pasen? Wij hebben de lekkerste paasdiner recepten en producten voor je op een rijtje gezet. 

Paasdiner assortiment Paasdiner recepten

Gourmetten tijdens Pasen

Gezellig gourmetten met Pasen? Wij hebben de leukste tips, de lekkerste recepten en handige producten voor je verzameld. 

Alles voor gourmetten met Pasen

Heerlijke paastoetjes

Bij Pasen horen zoete toetjes. Van trifle tot bananoffee pie en prachtige pavlova's. Waarmee steel jij de show?

Paastoetjes assortiment Paastoetjes recepten

Paasbrood

Paasbrood mag niet ontbreken bij het paasontbijt of de brunch. Met deze paasbrood recepten zet je echt wat verrassends op tafel.

Paasbrood recepten

Eitje pocheren?

Een eitje hoort erbij met de paasdagen! Een gepocheerd eitje is extra feestelijk. Hoe je supersimpel een eitje pocheert, zie je in deze video!

Bestel je paasboodschappen online

Eenvoudig en snel je boodschappen online bestellen, ook met Pasen. Laat je boodschappen bezorgen of haal ze op wanneer het jou uitkomt. Houd er wel rekening mee dat onze bezorgmomenten rondom de feestdagen eerder vol raken.

Meer informatie over online bestellen

Knutsel je eigen paasmemory

Wat is er leuker dan spelletjes doen met Pasen? Maak de paasdagen extra leuk met deze paasmemory. Printen, inkleuren, uitknippen en spelen maar! Tip: print het spel liggend uit én gebruik wat dikker printpapier voor optimaal speelplezier.

Download en print het paasmemory spel