Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUSpunten

PLUSpunten

Het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland

Wist je dat PLUSpunten het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland is? Iedere euro die je spaart is maar liefst 1,50 euro waard. Dat is een rendement van maar liefst 50 procent! Dat doet geen andere supermarkt ons na! En vanaf nu spaar je ze bij jouw PLUS dus ook digitaal met de PLUS app. Daarmee zijn je PLUSpunten altijd binnen handbereik. 

Hoe werkt het? 

  • Bij elke euro aan boodschappen* koop je voor 2 cent een PLUSpunt
  • Met 200 PLUSpunten is je spaarkaart vol (kosten 4 euro)
  • Lever je volle spaarkaart in en ontvang 6 euro contant
  • Zo heb je supersnel 2 euro verdiend!

Je kunt je volle spaarkaart met papieren PLUSpunten bij elke PLUS Supermarkt inleveren. De spaarkaart kan alleen worden ingeleverd als deze voorzien is van je naam en adres**.

Sparen met de PLUS app, zo werkt het!

Vanaf nu kun je ook PLUSpunten sparen met de app. Zo heb je je spaarkaart altijd bij de hand. Bekijk de video's, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het werkt. 

Stap 1: beginnen met sparen met de PLUS app

Sparen met de PLUS app is heel makkelijk. Download de app voor Android of iOS (Apple) en log in met je PLUS account. Deze kun je ook aanmaken in de app. Activeer digitaal sparen onder instellingen en het sparen kan beginnen. Vanaf 6 april 2022 kan dit bij elke PLUS winkel! 

Stap 2: In de winkel én online punten sparen

Je kunt punten in de winkel, maar ook online sparen. Scan in de winkel jouw QR-code bij de kassa. Je digitale punten worden dan direct toegevoegd aan je spaarkaart. Bestel je online? Geef dan bij het afrekenen aan dat je digitaal spaart. Zodra jouw bestelling is verwerkt, worden de digitale punten toegevoegd aan je spaarkaart.  

Stap 3: Verzilver je volle spaarkaart! 

Wil je een volle spaarkaart inleveren? Selecteer dan binnen de PLUS app de optie om je PLUSpunten te verzilveren. Zo maak je een eenmalige, unieke QR-code aan. Laat deze scannen bij de kassa of bij de servicebalie in jouw winkel. Je wordt dan direct uitbetaald. 

Handig aan sparen met de PLUS app:

  • De QR code werkt bij alle (zelfscan)kassa’s in de winkel. 
  • Deel zegels met anderen of spaar samen op één account.
  • Voor het sparen van digitale PLUSpunten op plus.nl en in de app gelden dezelfde voorwaarden* als voor het sparen van papieren PLUSpunten. 
Download PLUS app voor Android Download PLUS app voor iOS

Vragen? Een overzicht van veelgestelde vragen vind je hier. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op met onze consumentenservice.

Bekijk de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement.

*M.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen zoals tabak, slijterij, statiegeld en koopzegels.
**De gegevens die je invult gebruiken we alleen voor controle en worden niet openbaar gemaakt. Na de controle vernietigen we de spaarkaarten meteen.