1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Goed eten
  4. /Gemaksmaaltijden
.TERUG
Verse Maaltijden

Zo makkelijk kan goed eten zijn.

Goed en vers eten, daar houden we van. Ook houden we van gemak op z'n tijd. Wanneer je slim boodschappen doet, zet je in een handomdraai een verrassende maaltijd op tafel. Ontdek onze nieuwe maaltijden 'Uit de keuken van PLUS' en onze verse maaltijdpakketten.

Maaltijden 'Uit de keuken van PLUS'

Goed eten is met onze verse maaltijden eenvoudiger dan ooit. Onder de naam 'Uit de keuken van PLUS' serveren we diverse overheerlijke verse maaltijden, pizza's, soepen en stoommaaltijden die je thuis alleen maar warm hoeft te maken. En in sommige van onze winkels vind je ook de lekkerste verse salade bowls! Onze koks bereiden deze recepturen met de beste ingrediënten. Zo makkelijk kan goed eten zijn.

Onze maaltijden 'Uit de keuken van PLUS' komen uit verschillende streken van de wereld. Proef bijvoorbeeld een overheerlijke Oosterse kip rendang of oer-Hollandse Hachee met rode kool en aardappelpuree. 

Verse Maaltijden

Nutri-Score op Uit de keuken van PLUS producten
PLUS is een proefproject* gestart met het afbeelden van de Nutri-Score op de verpakkingen van de Uit de keuken van PLUS producten. Met Nutri-Score kun je makkelijker gezondere keuzes maken. Meer weten over wat Nutri-Score is en hoe de Nutri-Score voor onze producten wordt berekend? Alle informatie over Nutri-Score en het proefproject dat we bij PLUS gestart zijn lees je hier.

Ontdek alle maaltijden en maaltijdsalades uit de keuken van PLUS

Ontdek alle pizza's, salade bowls en soepen uit de keuken van PLUS

Ontdek alle stoommaaltijden uit de keuken van PLUS

Grill & Gaar

Op zoek naar makkelijk en gezond en geen tijd om te koken? Bij PLUS vind je nu een breed assortiment grill&gaar maaltijdcomponenten. Zo stel je in een handomdraai je eigen gezonde maaltijd samen. De verschillende onderdelen hoef je thuis alleen nog maar even op te warmen. Wat dacht je bijvoorbeeld van gehaktballetjes, zoete aardappel en gegrilde groenten?


grill&gaar maaltijden

Maaltijdpakketten

Koken met gezonde, verse ingrediënten hoeft niet veel tijd te kosten. In onze maaltijdpakketten vind je alle groenten bij elkaar in één pakket voor een lekkere zelfgemaakte soep of complete maaltijd zoals curry of couscous. Bij een enkele pakketten kun je zelf nog een aantal producten toevoegen, zoals vis of vlees en daarnaast is er volop keuze uit vegetarisch of veganistische gerechten. We zijn continue bezig met het verbeteren van onze recepturen en we bieden maaltijden met ingrediënten passend bij het seizoen. Zo makkelijk kan goed eten zijn!

Vers maaltijdpakketten

Alle vers maaltijdpakketten

Tip: probeer ook onze maaltijdsalades
Een salade is lekker als bijgerecht, maar kan ook goed als volledige maaltijd. En een salade wordt extra smullen met een toevoeging zoals gegrilde kip of vis. Heb je weinig tijd maar toch zin in een lekkere salade? Ga dan voor een van onze kant-en-klare maaltijdsalades. Zo heb je snel een heerlijke salade op tafel staan.

* Nutri-Score is reeds geintroduceerd in verschillende EU-landen (Duitsland, Frankrijk en Belgie). In Nederland zien we de Nutri-Score ook steeds vaker op producten. De Nederlandse wetgeving koerst op voorjaar 2022 voor de landelijke introductie van het Nutri-score logo op verpakkingen in de supermarkten. Bij PLUS zijn we gestart met een proefproject, waarbij Nutri-Score getoond wordt op Biologisch PLUS, BIO+ en Uit de keuken van PLUS producten. Daarnaast loopt een proefproject waarbij de Nutri-Score wordt getoond op zowel alle elektronisch schaplabels van alle PLUS huismerkartikelen als online bij de productinformatie van de PLUS huismerkartikelen.

OOK INTERESSANT