1. Home/
  2. Beste Vers Supermarkt

PLUS is Beste Vers Supermarkt.
En daar zijn we trots op.


Bij PLUS houden we van vers. Vers brood. Vers gesneden vleeswaren en lekker mals vlees. Heerlijk verse groentes. Vers heeft bij ons een streepje voor. Kwaliteit staat voorop. En dat proef je.

Daarom zijn we ontzettend trots dat we uitgeroepen zijn tot Beste Vers Supermarkt van het jaar. Want dit is wat jullie van ons vinden. We gaan vol energie door om te zorgen dat je de beste vers artikelen krijgt.

PLUS is Beste Vers Supermarkt. Bron: GfK

Pure en verse producten

Korenlanders Spelt

Korenlanders Spelt

Bij PLUS houden we van speltbrood. En we zijn in goed gezelschap. De Romeinen waren al fan van dit oergraan. Gelukkig is dit vergeten graan weer helemaal terug en het is nog net zo puur als vroeger. De bakkers van PLUS maken er robuuste broden van. Met een knapperige korst. 

Witlof

Witlof

Bij PLUS houden we van witlof. Omdat het zo lekker is. Het mooie is: al onze lof komt uit Nederland. Het hele jaar door. Witlof wintergroente? Helemaal niet. Zomers smaakt het net zo goed. Als salade, rauw fijngesneden, met een appel en een ei. Met lekker veel vitamine C, lekker licht en lekker makkelijk.

Blond d'Aquitaine

Blonde d'Aquitaine

Bij PLUS houden we van een mooi stuk vlees. Maar wel verantwoord vinden we. En dat hoeft echt niet elke dag. Daarom verkopen we Blonde d’ Aquitaine rundvlees. Met het twee sterren Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

Ons verhaal in beeld