Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

BeGIN de avond goed!

BeGIN je avond goed!

Zin in een lekker Gin & Tonic, maar weet je niet precies welke gin je moet kiezen? Er zijn er immers zo veel met verschillende smaakprofielen. Wij helpen je graag op weg om je avond goed te beginnen met de gin die het beste bij jou past!

Kies je gin!

Hou je van een klassieke Gin & Tonic? Of wil je juist meer een citrus twist? Of zijn fruitige gins echt jouw ding? Hieronder staan de verschillende smaakprofielen uitgelegd met de bijpassende gins.

Classic Gin & Tonics

Hou je van de klassieke smaak van gin? Dit zijn de London Dry varianten die een verfrissende, kruidige smaak hebben. De jeneverbes vormt hier de basis.

Citrus Gin & Tonics

Als je van citrus achtige smaken houdt, probeer dan deze gins uit de citrus categorie eens! De gins in deze categorie kenmerken zich door een frisse citrus achtige afdronk en smaak.

Fruity Gin & Tonics

Misschien is de klassieke smaak van gin (nog) wat te heftig voor jou en wil je juist een wat zoetere toevoeging proeven. Dan zijn de gins in deze categorie perfect!