Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Kerst

Kerst

Lekker met vrienden en familie genieten van goed eten. Om je daarbij te helpen hebben we de lekkerste producten, de meest feestelijke kerstrecepten en de beste wijnen voor je verzameld. Maak er samen een warm, sfeervol en vooral heel lekker feest van, want goed eten is samen eten.

Kerst met Francesca

Speciaal voor PLUS heeft Francesca Kookt een aantal heerlijke kerstrecepten ontwikkeld. Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? 

Bekijk hier alle recepten van Francesca Kookt

Het kerstmagazine

Maak in dit kerstmagazine kennis met ideeën voor lekkere, vrolijke en feestelijke dagen. Ontdek nieuwe smaken, creatieve serveertips en verrassende gerechten. Van een heerlijk lange late lunch tot kassiekers in een nieuw jasje voor het kerstdiner. 

Nieuwsgierig geworden? Het decembermagazine ligt vanaf eind november in elke PLUS supermarkt en is dan ook online beschikbaar. 

Bekijk het decembermagazine online

Trotse sponsor van Thuisgekookt

Thuisgekookt helpt mensen in contact te komen met een thuiskok in hun buurt. De thuiskok kookt met liefde een bordje extra voor een buurtgenoot die (tijdelijk) niet voor zichzelf kan of wil koken. Dit levert niet alleen een warme maaltijd op, maar ook gezellig sociaal contact. Extra waardevol in de decembermaand! Doe jij ook mee? Ga naar thuisgekookt.nl en meld je aan.

Goed eten is samen eten

Bij PLUS staat deze Kerst alles in het teken van kennismaken en samen eten. Niet alleen kennismaken met ons heerlijke én betaalbare kerstassortiment, maar ook kennismaken met elkaar. Zo maakt in onze kerstcommercial de dwarse puber Gio kennis met zijn nieuwe stiefvader. Een situatie waar hij duidelijk veel moeite mee heeft en wat tot spanningen in het gezin leidt. Zal Gio aanschuiven bij het kerstdiner?