Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Spaar voor vrolijke tuingroeiers die jarenlang bloeien & groeien

Spaar nu voor vrolijke Tuingroeiers!

Na de wintermaanden kan jouw tuin of balkon wel wat vrolijkheid gebruiken. Spaar daarom nu bij PLUS voor drie winterharde en kleurrijke planten die mooi met elkaar te combineren zijn. Daar wordt toch iedereen vrolijk van!

Het sparen voor vrolijke Tuingroeiers is helaas voorbij...

Spaar nog sneller met de PLUS app!

Van digitaal sparen word je ook vrolijk! Spaar nu met de PLUS app en krijg 5 zegels cadeau. Met de PLUS app heb je jouw spaarkaart ook altijd bij de hand.

Download de app Meer over digitaal sparen

Voor deze plantjes spaar je

Spaarkaart ingeleverd? Dan ontvang je een tray met lavendel, duifkruid en strandkruid!
Deze kleurrijke planten passen goed bij elkaar, gaan alle seizoenen mee en zijn makkelijk in onderhoud. Je plant ze eenvoudig in de tuin of zet ze in mooie potten op je balkon. Zo heb je jarenlang plezier van een vrolijke tuin of balkon vol groen, ook als je geen groene vingers hebt!

Vrolijke weetjes


Met lavendel waan je je helemaal in Zuid-Frankrijk. Heerlijk die geur! Deze kleurrijke plant kan goed tegen droogte en heeft weinig water nodig. Maar geef 'm in de warme zomermaanden wel af en toe een dompelbadje. In de koudere maanden heb je er geen omkijken naar. Geef de plant in het voorjaar, na de laatste vorst, een goede snoeibeurt. Gegarandeerd jarenlang plezier!

De vrolijke duifkruid is zeer geliefd bij insecten. Vlinders, bijen en hommels: iedereen wordt blij van deze nectarplant. Duifkruid heeft alleen op droge dagen water nodig en doet het goed in het zonnetje. Snoei de plant in het najaar een paar centimeter korter en hij gaat de hele winter mee!

Strandkruid, ook wel Engels gras genoemd, vind je veel op open, zonnige velden. Op de Waddeneilanden of de Veluwe kan het zomaar zijn dat je deze kleurrijke bloem tegenkomt. Plaats de plant op een doorlatende grond, dan blijft-ie de hele winter in bloei!

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de.veelgestelde vragen.en de.actievoorwaarden.van de Tuingroeiers spaaractie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.