Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Luxe broodje Blonde d’Aquitaine

Luxe broodje Blonde d’Aquitaine

2 pers.
ca. 40 min
Hollands

Ingrediënten

2 PLUS Blonde d’Aquitaine biefstukken
Een takje verse rozemarijn
2 grote rode uien
20 gram boter
Drie eetlepels olijfolie
60 gram donkere basterdsuiker
1 rustiek stokbrood (afbakbrood)
Zout
Peper
4 eetlepels grove mosterd
5 eetlepels mayonaise
1 eetlepel honing
1 zak rucola
60 ml rode port
80 ml rode wijnazijn
4 laurierbladeren
3 rijpe tomaten

Bereidingswijze

"Bereiden: Je begint met het afbakken van het brood, vervolgens maak je de gekaramelliseerde uienringen en ga je ondertussen aan de slag met de biefstuk. Leg de biefstuk uit de koelkast en snijd de verpakking open. Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bak vervolgens het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. De oven mag terug naar 80 graden. Snijd daarna de rode uiten in halve ringen en voeg de olijfolie in een steelpan. Doe daar de boter en de laurierbladeren bij. Verwarm tot de boter gesmolten is. Voeg nu de basterdsuiker toe en wacht tot het gekaramelliseerd is. Blijf goed roeren.
Voeg de gesneden uien toe en laat 1 minuut mee bakken. Vervolgens de rode wijnazijn en rode port toevoegen. Verwarm het geheel nu 10 minuten met en deksel op de pan. Roer regelmatig en snijd ondertussen de rozemarijn fijn en bestrooi de biefstuk aan beide kanten met peper, zout en de fijngehakte rozemarijn. Smeer de biefstuk vervolgens in met olijfolie. Laat het uienmengsel nog 10 minuten inkoken zonder deksel op de pan. Bewaar de uiencompote apart.
Verhit de grillpan op hoog vuur. Wacht tot de pan op temperatuur is en bak de biefstuk tot de buitenkant een mooie kleur heeft. Dit hoeft maar maximaal 1 minuut per kant. Haal de biefstuk van het vuur, leg ze in een ovenschaal en zet ze 10 tot 15 minuten in een oven van 80 graden. Bereid ondertussen de mosterdsaus door de mosterd, mayonaise en honing te mengen in een schaaltje. Ontdoe de tomaten van het vruchtvlees en snijd in strookjes.
Snijd het brood in tweeën en snijd het open. Besmeer beide zijden met mosterdsaus en beleg 1 kant met rucola. Haal de biefstuk uit de oven en snijd in mooie plakjes van een halve centimeter. Snijd tegen de draad in. Leg de plakjes biefstuk op de rucola, voeg de gekaramelliseerde ui en daarop de strookjes tomaat toe en klap het brood dicht."
Deel het op:
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Contact PLUS Consumentenservice

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
0800-2224443

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Download de gratis app

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Download de gratis app

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

Download de gratis app

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING PLUS roept de PLUS Garnalen in knoflookmarinade terug.
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: HAK roept uit voorzorg spinazie en boerenkool terug

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen