1. Home/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Omeletwrap met kip en wortelspaghetti
« TERUG
Omeletwrap met kip en wortelspaghetti

Omeletwrap

met kip en wortelspaghetti

Een omeletwrap behoort tot de favorieten van de meeste kinderen. Ideaal als gerechtje tijdens het ontbijt of om mee te geven in de lunchtrommel. Deze variant is gevuld met kip en wortelspaghetti.

Bereiden

  1. Klop in een kom de eieren en melk los met een snufje zout en peper. Breek de roomkaas erboven en klop goed door.
  2. Verhit 1 el boter in een koekenpan en schenk er ¼ van het eimengsel in. Bak de omelet in circa 3 minuten goudgeel. Draai de omelet met behulp van een spatel om. Bak de andere kant nog 30 seconden. Bak zo nog 3 omeletten.
  3. Leg de omeletten op een plank en verdeel de plakjes kip, wortelspaghetti en ijsbergsla erover. Strooi de nootjes eroverheen en rol strak op. Steek eventueel vast met een prikker en snijd schuin doormidden.

Deel:

Ontbijt

Ca. 25 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 2 el melk
  • 50 g roomkaas ananas
  • 4 el boter
  • 100 g ovengebakken kipfilet
  • 1 schaal wortelspaghetti
  • 1/4 krop ijsbergsla, fijngesneden
  • 4 el ongezouten cashewnoten, grof gehakt

Ingrediënten