1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelsalade met bleekselderij en kaas

Aardappelsalade met bleekselderij en kaas

Aardappelsalade met bleekselderij en kaas product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g voorgekookte krieltjes
  • 3 stengels bleekselderij, schoongemaakt
  • 4 bosuitjes, in ringetjes
  • 2 eetl. fijne zoetzure zilveruitjes
  • 150 g oude kaas, in kleine blokjes
  • 2 eetl. kwark (Melkan)
  • 1 eetl. mosterd
  • 2 eetl. mayonaise
  • zout en versgemalen peper
Bereiden
Kook de krieltjes in circa 3 minuten beetgaar. Giet ze af, laat goed afkoelen en snijd ze dan doormidden. Snijd de bleekselderij in de lengte een keer door en snijd de repen in kleine blokjes. Vermeng de krieltjes met de bleekselderij, bosui, zilveruitjes en kaas. Klop een sausje van de kwark, mosterd en mayonaise en breng goed op smaak met zout en peper. Schep dit door de aardappelsalade en laat de smaken nog even intrekken.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 320
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie