Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoeken gehaktbuideltjes

Pannenkoeken gehaktbuideltjes

Pannenkoeken gehaktbuideltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Maak de helft van het basisrecept en bak hiervan 4 grote, niet al te dunne, pannenkoeken. Houd ze warm in een oven van 60oC. Bak 250 gram gehakt rul met wat pittige gehaktkruiden en pijnboompitten. Schep er kleine stukjes verse ananas doorheen. Verdeel de gehaktvulling over het midden van de pannenkoeken en vouw ze samen als een buideltje. Gebruik een paar takjes bieslook om de buidel dicht te binden. Serveer direct of houd even warm in de oven.
Variatie
Ook lekker: een zoete vulling in deze pannenkoekbuideltjes. Bijvoorbeeld appelcompote met rozijnen en abrikozen of een salsa van verse aardbeien, munt en witte chocolade.

Voedingswaarde

eiwit
24 g
koolhydraten
17 g
vet
20 g
Kcal
345