1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pompoentortilla met geitenkaas

Pompoentortilla met geitenkaas

Pompoentortilla met geitenkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g pompoen
  • 450 g aardappelschijfjes, voorgekookt (koelvers)
  • 50 ml olijfolie
  • 1 eetl. gehakte verse tijm of 1 theel. gedroogd
  • zout en versgemalen peper
  • 125 g zachte geitenkaas, verkruimeld
  • lage ovenschaal
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen, verwijder de draden en pitten en snijd het vruchtvlees in plakken van 1 cm dik. Leg deze dakpansgewijs met de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en strooi er tijm, zout en peper over. Zet het gerecht 20 minuten in het midden van de oven. Strooi er de laatste 5 minuten de geitenkaas over en laat dit licht smelten. Lekker met een tomatensalade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 30 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 310
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie