1. PLUS/
  2. Onze winkel

PLUS Droste is een plek waar u zich prettig en thuis voelt.  De sociale ontmoetingsplek voor veel mensen uit Vasse en omstreken. Een plek waar wij als team er alles aan doen om  ervoor te zorgen dat u gewaardeerd wordt. Ons deskundige team helpt u graag bij het doen van de dagelijkse boodschappen.

Online boodschappen doen
U kunt via deze site direct uw boodschappen online doen. U kunt kiezen of u alleen online uw boodschappenlijstje maakt, u de boodschappen ophaalt bij ons in de winkel. Naast deze twee opties bezorgen we uw boodschappen thuis in Vasse, Mander en Hezingen. Verder bezorgen we ook in Reutum, Agelo, Nutter, Ootmarsum, Tubbergen,Manderveen,Langeveen, Lattrop en Tilligte.

U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood van zowel PLUS als van Bakker Hans van Benthem. Daarnaast zit er bij ons in de winkel een ambachteijke slagerij ..Slagerij Lansink. Ook kunt u bij ons in de slijterij terecht voor onze bekende Vasser Drankjes en natuurlijk alles voor een feestje. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs. 

Lees verder

PLUS Droste

Denekamperweg 190
7661 RL Vasse
Tel. 0541-680210
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week

Services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.
Toon alle services
Nieuws van PLUS

Compleet overzicht