Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Deetlefs Shiraz product foto
Deetlefs

Shiraz

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 8,77)
3.29 329

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Er wordt gewacht tot het perfecte moment om de druiven te plukken. Vervolgens vindt er zorgvuldige fermantatie plaats wat zorgt voor een zachtere, rondere wijn. Subtiel gebruik van houtrijping geeft de wijn complexiteit.
Druivenras
Shiraz
Wijn Herkomst
Zuid Afrika, Westkaap

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Bloemige geur van violet in combinatie met truffel en rijp zwart fruit zoals bos- en zwarte bes. Smaak: Zachte, ronde en kruidige rode wijn met smaken van framboos en bessen. Specerijen zoals rozemarijn en peper proef je terug op het einde.
Lekker bij
  • Rund
  • Lam

Producteigenschappen

Alcohol
14.5%
Wettelijke omschrijving
Wine
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN EI MELK
Contact
Deetlefs wines (PTY) LTD
Communicatie adres
South Africa
Allergie informatie
Melk
Ei
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.